Traineeship (MBO)

Solliciteer nu

Traineeship (MBO)

Wil jij via een specifiek traject jezelf ontwikkelen tot een multi-skilled professional en tegelijkertijd veel vlieguren maken in de praktijk?

Fulltime/Parttime · Rotterdam

Wat jij gaat doen
Wil je werken bij een unieke organisatie, die iedere dag weer volop aan het bouwen zijn aan de toekomst van verzekeren, met als doel onverslaanbaar te worden met het beste digitale platform? Waar jij geen nummer bent, én het optimale uit jezelf kan halen? Dan ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres!

Je komt hier namelijk te werken in een persoonlijke en informele organisatie. Niks is te gek! Zo kan je je op de step door het kantoor bewegen en hebben we om de week een gezellige borrel. Word jij warm van ondernemerschap en wil jij een kijkje nemen in de verschillende keukens van Allianz Direct? Dan is het Traineeship jou op het lijf geschreven!

Dit is een traject van 1,5 jaar. Hier worden jou alle fijne kneepjes van het vakgebied geleerd, en word je opgeleid tot een echte multi-skilled pro binnen Allianz Direct! Dit traject zal bestaan uit 4 verschillende modules, waar er bij iedere module wordt gefocust op specifieke onderwerpen en trainingen. Natuurlijk zal je dan ook op verschillende afdelingen komen te zitten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de afdelingen Sales en Service en Claims en krijg je te maken met inhoudelijke onderwerpen zoals Finance, Mutaties en Acceptaties. Je begint met het behalen van je WFT’s, twee zeer gewaardeerde branchediploma’s binnen deze sector! 

Naast de inhoudelijke trainingen vinden wij het minimaal zo belangrijk dat je ook in de praktijk zal gaan leren. Wanneer jouw eerste paar maanden erop zitten zal je de rol als Customer Loyalty Team Member gaan bekleden. Om je uiteindelijk opgeleid te hebben tot een echte multi-skilled Schade Coach!

Over Allianz Direct
Allianz Direct is een Agile organisatie die bouwt aan de toekomst van verzekeren. Dit doen wij met de nieuwste industrie trends en technologieën. We dagen de status quo uit en slaan complexiteit plat voor eenvoud. Met een puur digitaal businessmodel gaan wij ervoor om digitaal onverslaanbaar te zijn.

Waarom? Om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Wij werken 'data driven' en creëren geweldige customer journeys. Samen krijgen we het voor elkaar. Met een 'open mind', een slimme en flexibele scale-up organisatie en onze klantobsessie. Zodat al onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen van het leven.

Wie jij bent
‘Teamwork makes the dream work’, is het motto die bij ons centraal staat. Ook ben je leergierig en beschik jij over een flinke dosis creativiteit, ondernemend vermogen én natuurlijk klantgerichtheid staan bij ons hoog op het lijstje.

Ook heb jij:

- Een vlotte babbel en ben je niet bang om de telefoon op te pakken
- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Minimaal 32 uur per week (flexibel) beschikbaar
- Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden
Naast een innovatief een leerzaam traject, bieden wij jou bij Allianz Direct:

• Een marktconform salaris
• Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract
• Verschillende opleidingen en cursussen; van een training over Woonverzekeringen tot Finance training!
• De kans om zowel je WFT Basis als WFT Schade Particulier te behalen
• 38 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
• NS Businesscard ook voor privé gebruik/reiskostenvergoeding 0,21 cent/km
• Thuiswerkvergoeding max. € 53,50
• 8% vakantiegeld en jaarlijkse gratificatie van 12,5% van het bruto jaarsalaris
• Pensioenvoorziening met een kleine, eigen bijdrage van 3,5%
• Donderdagmiddag borrel, voetbaltafel en pingpong voor ontspanning
• Mogelijkheid om gratis twee keer per week te bootcampen en/ of te yogaën. 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière als young professional? Ben je leergierig en gedreven om continu nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen als multi-skilled talent? Denk je dat je je handen uit de mouwen wilt steken om mee te werken aan het maken, bouwen en groeien dat we de komende jaren zullen doen? Kom dan ons team versterken en bouw mee aan de verzekeringsmaatschappij van de toekomst.