Pricing Actuaris

Solliciteer nu

Pricing actuaris

We are proud to be trend-spotters, challengers, team players and believers. 

As we continue our journey to build the future of insurance, we’re looking

for you to help us spread our story!

Full-time · rotterdam

Als schade pricing analyst/actuaris heb jij een aandeel in het vaststellen van onze tarieven en het uitvoeren van uitgebreide analyses om te groeien en de winst van Allianz Direct te vergroten. Je werkt binnen Pricing, Underwriting & Fraud samen met een team van ervaren analisten die allemaal nauw aansluiten bij Allianz Direct en deel uitmaken van een internationale gemeenschap. 

Wat jij bijdraagt aan Allianz Direct
Als Pricing Actuaris voer je acceptatie- en fraudeanalyses uit en levert deze, je interpreteert de output en communiceert de resultaten zowel naar een technisch- als niet technisch publiek. Je levert een bijdrage aan onze voortdurende verbetering van acceptatie- en fraudeprocessen door de prestaties van de portefeuille te monitoren. Je stelt wijzigingen voor, implementeert deze en je test de wijzigingen in acceptatie- en frauderegels. Je stemt met risico-, compliance- en juridische belanghebbenden af en beheert risicobeoordelingen en de algemene voorwaarden voor jouw vakgebied. Daarnaast heb jij ervaring met het toepassen van voorspellende modellering om steeds betere analyses te kunnen genereren.

Over Allianz Direct
Allianz Direct is een Agile organisatie die bouwt aan de toekomst van verzekeren. Dit doen wij met de nieuwste industrie trends en technologieën. We dagen de status quo uit en slaan complexiteit plat voor eenvoud. Met een puur digitaal businessmodel gaan wij ervoor om digitaal onverslaanbaar te zijn.
Waarom? Om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Wij werken 'data driven' en creëren geweldige customer journeys. Samen krijgen we het voor elkaar. Met een 'open mind', een slimme en flexibele scale-up organisatie en onze klantobsessie. Zodat al onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen van het leven.

Hoe jij bijdraagt aan Allianz Direct
Je hebt een sterk analytisch vermogen, een creatieve geest en je hebt een grote interesse in data gestuurde besluitvorming op het gebied van Underwriting & Fraud. Je bent ondernemend en je vindt innovaties in de verzekeringsbranche interessant. Daarnaast heb jij of ben jij:

 • Een bachelor of universitair diploma in bedrijfseconomie, juridische of sociale wetenschappen
 • Ervaring in één of meer programmeertalen zoals SQL, Python of R
 • Je spreekt vloeiend Engels en bent in staat om complexe onderwerpen op een duidelijke en precieze manier over te brengen aan verschillende groepen

Wat wij bieden
Naast een mooie uitdaging als pricing actuaris, bieden wij jou bij Allianz Direct:

 • Een salaris tussen € 3.194 en € 5.905 op basis van kennis en ervaring
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract
 • 38 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • NS Businesscard ook voor privé gebruik/reiskosten vergoeding 0,21 cent/km
 • Thuiswerkvergoeding max. € 53,50
 • 8% vakantiegeld en jaarlijkse gratificatie van 12,5% van het bruto jaarsalaris
 • Pensioenvoorziening met een kleine, eigen bijdrage van 3,5%
 • Donderdagmiddag borrel, voetbaltafel en pingpong voor ontspanning

Benieuwd naar wat wij jou als pricing actuaris kunnen bieden? Solliciteer dan direct!