Customer Loyalty Team Member

Solliciteer nu

Customer Loyalty Team Member

Als Customer Loyalty Team Member ben jij hét visitekaartje van Allianz Direct en ben jij onderdeel van het hart van onze organisatie!

Fulltime/Parttime · Rotterdam


Als Customer Loyalty Team Member ben jij hét visitekaartje van Allianz Direct. Samen met jouw collega's geef je de beste service aan onze klanten en bouw je mee aan onze ambitie om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Daarnaast ben je er met jouw collega’s verantwoordelijk voor om onze klanten zo efficiënt en goed mogelijk te helpen op het moment dat een schade zich voordoet en zorgt ervoor dat bij complexe schade alle informatie van verschillende partijen uitgezocht en verwerkt wordt. Je luistert naar de behoefte van de klant en speelt hierop in. We wachten niet af, maar we pakken signalen op en gaan hiermee aan de slag. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor onze klanten en collega's ben je iedere dag bezig met beter worden!


Wat jij bijdraagt aan Allianz Direct

Samen met jouw collega Customer Loyalty Team Members ben je verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk beantwoorden van vragen en verzoeken van onze klanten. Je helpt onze klanten met al hun verzekeringszaken via chat, telefoon en webcare en zorgt ervoor dat klanten positief verrast worden. In het geval van een schade zorg je voor een correcte afhandeling, hierbij begeleid je de klant bij het online regelen van zaken rondom hun schade om ervoor te zorgen dat het zo snel en soepel mogelijk verloopt. Daarnaast ben je dagelijks bezig met klanttevredenheid, behouden van klanten en het uitbreiden door signaleren van commerciële kansen. Binnen jouw team heb je alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan om onze dienstverlening continu te verbeteren. Je werkt hierbij goed en graag samen met anderen, een echte teamplayer dus. Daarnaast ben je bezig met de innovatie van Allianz Direct. Je leert veel over online toepassingen, verzekeringen en wetgeving rondom het schadeproces. Jouw ontwikkeling staat voorop, wij zorgen voor goede begeleiding zodat jij het beste uit jezelf kan halen en hiermee de klant steeds beter kan helpen.


Over Allianz Direct

Allianz Direct is een Agile organisatie die bouwt aan de toekomst van verzekeren. Dit doen wij met de nieuwste industrie trends en technologieën. We dagen de status quo uit en slaan complexiteit plat voor eenvoud. Met een puur digitaal businessmodel gaan wij ervoor om digitaal onverslaanbaar te zijn.

Waarom? Om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Wij werken 'data driven' en creëren geweldige customer journeys. Samen krijgen we het voor elkaar. Met een 'open mind', een slimme en flexibele scale-up organisatie en onze klantobsessie. Zodat al onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen van het leven.

 

Wie jij bent

Je bent leergierig en blijft jezelf uitdagen om verder te ontwikkelen. Je kan snel schakelen en bewaart de rust voor de klant. Daarnaast ben je communicatief sterk en in staat om complexe verzekeringsproductinformatie te vertalen naar de klant. Je bent gedreven om klanten te helpen en adviseren, je bent daarbij positief en kan je goed inleven in de situatie van de klant. Daarnaast zie je ook commerciële kansen en benut je deze.

Daarnaast ben of heb jij:

- Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau

- Minimaal 24 uur per week (flexibel) beschikbaar, ook 1 keer per week in de avond

- Een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

- WFT Basis en Schade Particulier afgerond of bereid dit op onze kosten te behalen

- Ambitie, het uitoefenen van een extra skill na het behalen van je WFT’s is een must

- Beschikbaar op de maandagen, woensdagen en vrijdagen is een sterke préWat wij bieden:

Naast een mooie uitdaging als Customer Loyalty Team Member, bieden wij jou bij Allianz Direct:

- Een marktconform salaris tussen € 2.540 en € 3000,-. (Tot 23 jaar variërend van € 2.083 (21 jaar) tot € 2.360 (23 jaar))

- Een 7 maanden contract met de intentie tot een vast contract

- 38 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband

- 50% thuiswerken, 50% op ons mooie kantoor in hartje Rotterdam

- NS Businesscard ook voor privé gebruik/reiskosten vergoeding 0,23 cent/km

- Thuiswerkvergoeding van max. € 53,50 per maand

- 8% vakantiegeld en jaarlijkse gratificatie van 12,5% van het bruto jaarsalaris

- Pensioenvoorziening met een kleine, eigen bijdrage van 3,5%

- Donderdagmiddag borrel, voetbaltafel en pingpong voor ontspanning

- Mogelijkheid om gratis twee keer per week te bootcampen of een yoga sessie te hebben

 

Klinkt dit als jouw droombaan? Denk je dat jij de persoon bent om de handen uit de mouwen te steken een daarmee te werken aan het maken, bouwen en groeien dat we de komende jaren zullen doen? Kom dan ons team versterken en bouw mee aan de verzekeringsmaatschappij van de toekomst.