Compliance & Data Privacy Professional

Solliciteer nu

Compliance & Data Privacy Professional

Let’s care for tomorrow. Your ambitions. Your dreams. Your tomorrow.

Full-time · Rotterdam

Wat jij bijdraagt aan Allianz Direct

Jij houdt jezelf op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en het beleid van Allianz Direct met betrekking tot Compliance & Data Privacy onderwerpen. Jij kan de vertaling maken van (inter)nationale wet- en regelgeving naar de verschillende bedrijfsonderdelen en producten binnen Allianz Direct. Dit vertaal je naar een concreet en toetsbaar beleid.
Je promoot een cultuur van privacy en geeft privacy trainingen aan medewerkers. Je adviseert de organisatie over privacyvraagstukken en schakelt, waar nodig, met gerelateerde autoriteiten.

Compliance onderwerpen presenteer je met heldere overtuiging. Ook acteer je als adviseur voor verschillende interne stakeholders op het gebied van compliance risico’s en vraagstukken en bewaak je de organisatie. Je draagt ook zorg voor de uitvoering van ‘key controls’ door de business heen om risico’s te beperken. Daarnaast acteer jij als de ‘linking pin’ tussen Legal & Compliance Allianz Benelux en Allianz Direct over welke zaken er spelen en welke audits eraan komen. Deze audits begeleid je samen met business experts en je bouwt mee aan het verbeteren van de practice. 

Over Allianz Direct

Allianz Direct is een Agile organisatie die bouwt aan de toekomst van verzekeren. Dit doen wij met de nieuwste industrie trends en technologieën. We dagen de status quo uit en slaan complexiteit plat voor eenvoud. Met een puur digitaal businessmodel gaan wij ervoor om digitaal onverslaanbaar te zijn.Waarom? Om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Wij werken 'data driven' en creëren geweldige customer journeys. Samen krijgen we het voor elkaar. Met een 'open mind', een slimme en flexibele scale-up organisatie en onze klantobsessie. Zodat al onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen van het leven.

Hoe jij bijdraagt aan Allianz Direct
- Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van privacyrecht
- Financieel toezichtsrecht en/of compliance;
- Afgeronde academische opleiding (bij voorkeur juridisch) met aanvullende opleidingen op het gebied van privacy en/of compliance;
- Je bent resultaatgericht, analytisch sterk, in staat om interne relaties op te bouwen binnen verschillende disciplines, communicatief zeer vaardig, teamspeler, praktisch ingesteld, onafhankelijk en kritisch;
- Kennis van AVG, Compliance, financiële toezichtsrecht en de financiële sector; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden
Naast een mooie uitdaging als Compliance & Data Privacy Professional bieden wij jou bij Allianz Direct:

- Een marktconform salaris 
- Een jaarcontract met daarna de intentie tot een vast contract
- 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om tot 13 extra dagen ADV per jaar op te bouwen
- 50% thuiswerken, 50% op ons mooie kantoor in hartje Rotterdam
- NS Businesscard ook voor privé gebruik of een reiskosten vergoeding 0,23 cent/km
- Thuiswerkvergoeding van maximaal € 40,13 per maand
- 8% vakantiegeld en een jaarlijkse gratificatie van 12,5% van het bruto jaarsalaris
- Pensioenvoorziening met een kleine eigen bijdrage van 3,5%
- Donderdagmiddag borrel, tafelvoetbal en pingpong voor ontspanning
- Mogelijkheid om gratis twee keer per week te bootcampen en/of te yogaën


Klinkt dit als jouw droombaan? Kom dan ons team versterken en bouw mee aan de verzekeringsmaatschappij van de toekomst.