Claimshandler

Solliciteer nu

Claimshandler

Kunnen wij samen met jou onze klanten nóg beter helpen?

Full-time / Part-time · Rotterdam

Jij begrijpt als geen ander dat schade een vervelende situatie is om mee te maken en samen met jouw team zorg je ervoor dat de klant direct en met oog voor kwaliteit wordt geholpen. Je bent gedreven om elke dag de beste service te geven aan onze klanten. Met jouw communicatieve vaardigheden en uitstekende kennis van onze producten en de branche vertaal je complexe verzekeringsproducten gemakkelijk in toegankelijke taal. 

Wat jij bijdraagt aan Allianz Direct
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het zo goed en snel mogelijk helpen van klanten met een opgelopen woon- of autoschade. Je behandelt en begeleidt diverse schadeclaims volgens de Allianz Direct claims visie en richtlijnen. Als een schade complex is, zorg jij er met jouw creativiteit en pro activiteit voor dat er wordt afgeweken van de richtlijnen om het klantbelang te dienen. Je zoekt en verwerkt alle benodigde informatie van verschillende partijen om de claim correct te behandelen. De klant ervaring staat hierbij centraal, een klant moet zich goed geholpen voelen en positief verrast worden door verwachtingen te overtreffen.

Jouw belangrijkste taken zijn:

Het verzamelen en toetsen van alle aanvullende informatie in het dossier om de schade-uitkering te kunnen bepalen. Jij neemt beslissingen over vergoeding en communiceert hierover met alle betrokkenen.
Je schakelt externe deskundigen in waar nodig, maar houdt hierin de regie en maakt afspraken met alle betrokkenen. Hierbij houd je de claims kernwaarden van Allianz Direct in acht. Jij bepaalt of er dekking is voor de claim van de klant en verzorgt de passende afhandeling. Je zorgt ervoor dat de schadevaststelling accuraat is en je verricht zelfstandig uitkeringen (tot de afgesproken limiet).

Over Allianz Direct
Allianz Direct is een Agile organisatie die bouwt aan de toekomst van verzekeren. Dit doen wij met de nieuwste industrie trends en technologieën. We dagen de status quo uit en slaan complexiteit plat voor eenvoud. Met een puur digitaal businessmodel gaan wij ervoor om digitaal onverslaanbaar te zijn.
Waarom? Om de beste online verzekeraar van Europa te worden. Wij werken 'data driven' en creëren geweldige customer journeys. Samen krijgen we het voor elkaar. Met een 'open mind', een slimme en flexibele scale-up organisatie en onze klantobsessie. Zodat al onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen van het leven.

Hoe jij bijdraagt aan Allianz Direct
Jij bent iemand die goed kan luisteren naar de behoefte van de klant en met jouw empathie help je de klant écht verder. Daarnaast denk jij voortdurend mee met de continue veranderende klantbehoefte en kom je met oplossingen/ideeën om de klantverwachting te overtreffen.

Daarnaast heb of ben jij:

 • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

 • Minimaal 2 jaar ervaring als schadebehandelaar

Wat wij bieden
Naast een mooie uitdaging als Claimshandler, bieden wij jou bij Allianz Direct:

 • Een salaris tussen de € 2.935,88 en € 4.824,19

 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 13 extra adv dagen op te bouwen

 • NS Businesscard (ook voor privé gebruik) of een reiskostenvergoeding van 0,23 cent/km

 • Thuiswerkvergoeding van max. € 53,50 netto per maand en een budget van € 500,00 netto om je thuiswerkplek in te richten

 • 8% vakantiegeld en een jaarlijkse gratificatie van 12,5% van het bruto jaarsalaris

 • Pensioenvoorziening met een kleine, eigen bijdrage van 3,5%

 • Mogelijkheid om deel te nemen aan het Allianz Direct aandelenplan

 • Donderdagmiddag borrel, tafelvoetbal en pingpong voor ontspanning

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer en kom ons team versterken om te bouwen aan de verzekeringsmaatschappij van de toekomst!